Brother InkBenefit Plus

Okos, plusz gazdaságos: Bemutatkozik a Brother újratölthető tintatartályos InkBenefit Plus termékcsaládja

Megérkezett a Brother három új, tintasugaras InkBenefit Plus multifunkciós készüléke! A stílusos és kompakt nyomtatók újratölthető, beépített tintatartályos rendszerrel rendelkeznek, amely gyors, egyszerű, szivárgásmentes újratöltést tesz lehetővé, akár 6,000 oldalra elegendő, magas minőségű és a lehető legköltséghatékonyabb nyomtatást garantálva.

 A Brother új, InkBenefit Plus termékcsaládja három színes, multifunkciós 3 az 1-ben nyomtatót kínál az otthoni és kisirodai felhasználók részére: DCP-T300, DCP-T500 és a csúcsmodell DCP-T700-as készüléket. Mindhárom típust nagy mennyiségű, gazdaságos nyomtatási munkákra tervezték, újratölthető tintatartályos rendszerük teljesen felhasználóbarát.

1000

Az árérzékeny otthoni és kisirodai felhasználók részére is egyre inkább döntési szempontnak számít a lapköltség ismerete, hiszen a lehető legkisebb ráfordítással szeretnének minél többet nyomtatni, így az Ink Benefit Plus tökéletes választás számukra. A potenciális felhasználók is elvárják a napi szinten megbízható és egyszerű működést, ezért különösen vonzóak számukra a Brother termékei, mert folyamatosan biztosítják a zavartalan munkát. A magas minőségű nyomtatási teljesítményt széleskörű szolgáltatáscsomag egészíti ki. Mivel a Brother garantálja termékei minőségét és megbízhatóságát, az új termékcsalád minden modelljére kibővített, 3 éves garanciát kínál a szabványos 2 év helyett. A garancia 3 évre kibővítéséhez a vásárolt termék weboldalon történő regisztrációja szükséges. Az ideális költséghatékony nyomtatás kulcsa a valóban megbízható, stabilan támogatott háttérszolgáltatásokkal rendelkező, ultra alacsony lapköltséggel bíró Ink Benefit Plus termékcsalád!

 

2000 (1)

 

Az új készülékek beépített tartályos tintatöltő rendszere kezdő felhasználók részére is egyszerűen kezelhető, könnyen elsajátítható utántöltést biztosít, otthoni használatra is bátran ajánlható. Az utántöltő rendszer négy önálló tintatartályból áll, minden szín –a fekete, kék, sárga és magenta- saját tartállyal rendelkezik, amelyek a készülékek front oldali részén helyezkednek el, számottevő helyet spórolva ezzel. Amennyiben bármely tinta utántöltése szükségessé válik, mindössze három egyszerű lépésben megoldható a feladat. Az átlátszó tintatakaró fedélen keresztül egyetlen pillantással felmérhető, melyik szín igényel újratöltést, a megfelelő kupak leemelése után a tintatöltő flakont 45°-os szögben tartva szükséges adagolni a tintát. A feltöltés után a tartály kupakját vissza kell helyezni, majd a fedelet becsukni -és  készülék újra üzemkész állapotba kerül. Ez a rendszer egyszerű, gyors és tiszta folyamatot garantál. Az új Brother termékcsalád beépített tartályos tintatöltő rendszere segít megakadályozni, a nyomtatófej kiszáradását, ezáltal növeli a megbízhatóságot.

2000 (3)

A DCP-T300, DCP-T500W és DCP-T700W nyomtat, másol ésszkennel is egyben. Mindhárom készülék akár 11 kép/perc mono és 6 kép/perc színes nyomtatási sebességre képes, és 100 lapos standard papírtálcával rendelkezik. A modellek mindegyikre egysoros LCD kijelzőn, könnyen követhető menürendszerrel és kezelőpanellel vezérelhető, így minden funkció egyszerűen elérhetővé válik. Szintén az összes modell rendelkezik Hi-Speed USB 2.0 kommunikációs interfésszel. Az Ink Benefit termékcsalád minden tagja kompakt, a DCP-T300 és DCP-T500-as méretei mindössze 435 x 374 x 161 (szé x mé x ma) mm, de a DCP-T700 is csak 435 x 374 x 180 mm helyet foglal.

2000 (2)

A DCP-T700W és DCP-T500W modellek vezeték nélküli kapcsolattal rendelkeznek, lehetővé téve a több felhasználó közötti hálózati megosztást. A DCP-T700W nyomtató ezen kívül 20 lapos ADF (Automatic Document Feeder- automatikus lapadagoló) funkcióval felgyorsítja a többoldalas nyomtatási és másolási feladatok elvégzését. Mindegyik készülék kompatibilis a Brother iPrint&Scan applikációval, amely egy rendkívül hatékony és kényelmes nyomtatást támogató alkalmazás. Az iPrint&Scan segítségével a nyomtatás és szkennelés közvetlenül történhet Apple iPhone, iPad, iPod touch, AndroidTM, Kindle FireTM, Windows® Phone 7, és Windows® Phone 8 mobil készülékekről minden olyan esetben, amikor a felhasználó ugyanarra a hálózatra csatlakozik, mint a nyomtató. A két wifis modell a Google Cloud Print technológiával is kompatibilis, amely telefonról, tabletről és más egyéb webkapcsolatos készülékről is működtethető.

2000 (4)

Az új Ink Benefit Plus termékcsalád a Brother kiemelkedően népszerű és méltán közkedvelt, 2014-ben piacra dobott Ink Benefit családjának (DCP-J100, DCP-J105, MFC-J200) testvére. Az Ink Benefit készülékek villámgyorsan váltak a Brother tintasugaras multifunkciós nyomtató portfóliójának sikertermékeivé. Az új termékcsalád az extra alacsony tintaköltségekre fókuszálva szeretné meggyőzni a felhasználókat arról, hogy méltó képviselője lesz a sikerszériának.

Az Ink Benefit népszerűségének köszönhetően a Brother a közép- és kelet-európai régióban mintegy 20%-kal tudta növelni piaci részesedését az A4-es tintasugaras szegmensben (2013 vs. 2014), holott a szegmens összességére több, mint 10%-os csökkenés volt jellemző. Ezen a sikeren felbuzdulva döntött a Brother úgy, hogy érdemes még egy lépést tenni és bemutatni a még költséghatékonyabb és gazdaságosabb Ink Benefit Plus készülékeket a világnak.

Összehasonlító táblázat (pdf)

Forrás: brother.hu