Teljes körű üzemeltetés és javítás(TÜSZ)

Teljes körű üzemeltetés és javítás:

A másológépekben egy sor olyan kopó alkatrész található, melyeket bizonyos időközönként, a gyártó által megadott másolati mennyiség után cserélni kell. A másológép meghibásodásainak jelentős részét a gép belsejében lerakódott por okozza. A megelőző karbantartás során a szerviztechnikus a gépet kitisztítja és a kopó alkatrészeket a meghatározott időközökben kicseréli, így a váratlan meghibásodások valószínűsége, és a gép állásideje nagymértékben csökken.

A teljes körű üzemeltetési szerződés előnyei:

Amint az Ön előtt is ismert, a fénymásolók megfelelő szervizháttér nélkül nem képesek folyamatosan működni, s közben egyenletes másolati minőséget biztosítani. Tovább rontja a helyzetet, hogy a berendezések koruk előrehaladtával, csak egyre növekvő költségek feláldozásával tarthatók üzemben.

A teljes körű üzemeltetési szerződés, főleg e két, igen kellemetlen tényező kiküszöbölésére hivatott. Cégünk e szerződés révén alapvetően is érdekeltté válik abban, hogy az Önök által üzemben tartott berendezések állási ideje minimális legyen, hiszen ezalatt nem készülnek másolatok, tehát nem is számíthatjuk fel az utánuk járó szervizdíjat.

Számos példa támasztja alá gondolkodásmódunk helyességét, hiszen a kölcsönös érdek mindkét fél számára előnyös feltételeket biztosít.

Ön biztosan tervezhet és számíthat a rendelkezésre álló kapacitásra, mert meghibásodás esetén is tudja; a szerviz elfogadható időn belül a helyszínre érkezik és megjavítja a berendezést.

A szervizszerződés attól a kellemetlen gondtól is megszabadítja Önt, hogy az üzembetartás költségei teljesen kiszámíthatatlan módon alakulnak, és az idő előrehaladtával egyre nagyobb terhet jelentenek. A szerződés birtokában nem csak a kapacitás válik tervezhetővé, hanem a költségek is.

A teljeskörű üzemeltetési díj a következőket foglalja magában:

 • A fénymásolók-nyomtatók összes kellékanyagának ellenértékét (festék, előhívó, dob, stb.)
 • Az összes alkatrész ellenértékét,
 • A szerviztechnikusok kiszállási díját, útiköltségét, munkaköltségét,
 • A hibák helyszínen, ill. műhelyben történő elhárítását,
 • A másológép javítását a hívástól számított legrövidebb időn belül megkezdjük,
 • A másológépek áthelyezését, szállítását, újrainstallálását,
 • A másológépek kezeléséhez szükséges kellékanyagok, alkatrészek térítésmentes kiszállítását,
 • Teljeskörű garanciát az általunk szállított, csakis a gyártótól származó kellékanyagokra, alkatrészre és az elvégzett munkára,
 • Megrendelésre munkaidőn túl is biztosítunk ügyeletet
 • A kezelők számára betanítást (a szükséges időben )
 • Szervizünkben folyamatosan működő diszpécser szolgálatunk segítséget, felvilágosítást ad a gépek működésével kapcsolatban felmerülő kérdésekben,
 • Igény esetén részletes költségelemzést készítünk a másológépek üzemeltetésével kapcsolatban felmerülő költségekről,
 • Új gép vásárlása esetén az általunk szervizelt és az Önök tulajdonában lévő gépet beszámítjuk.

A fent említett szervízdíj egyedül a másolópapír árát nem tartalmazza. Ezen a díjon kívül nincs semmilyen más felmerülő költség (például: készenléti-, kiszállási- vagy átalánydíj) így a fizetendő díj rendkívül egyszerűen számítható: a másolt lapmennyiséget be kell szorozni az egy lapra kalkulált szervizdíjjal.

Mi nem csupán gépeket, eszközöket adunk el, hanem megoldásokat kínálunk az irodai munkában felmerülő problémákra. Az általunk forgalmazott analóg-, digitális fekete-fehér és színes fénymásolók-nyomtatók, egyéb irodatechnikai eszközök széles termékskálája biztosítja, hogy bármely felhasználói igényre képesek vagyunk megoldást kínálni, garantálva rendszereink magas termelékenységét és megbízhatóságát. A különféle igényekre különböző, testreszabott megoldásokat ajánlunk.